SPONSOR - PARTNER - visitor control - Heerlijk-heesch


VisitorControl, dan kom je binnen!

Heerlijk Heesch is een prachtig evenement wat Heschenaren (en anderen) weer samenbrengt op de Misse. Samen genieten van lekker eten en gezelligheid in een mooie ambiance!

De eerdere edities van Heerlijk Heesch ondersteunde ons ‘zusje’ Weerdenburg Web Works dit fantastische evenement al als sponsor. De komende drie jaar trekken we dit met VisitorControl naar een hoger plan en zijn we Partner geworden.

Waar VisitorControl normaal gezien de gasten verwelkomt op een evenement hebben we hier een andere rol. De organisatie heeft ons gevraagd mee te denken over een professionalisering van het betaalsysteem voor met name de sponsoren en hun gasten. Hiervoor introduceren we Knip in Heesch. En omdat we het er toch is, kunnen bezoekers er ook gebruik van maken als ze willen.

Knip is een duurzaam betaalsysteem wat gebruik maakt van herbruikbare betaalpassen. Deze passen zijn gratis en kun je zelf opwaarderen met een saldo naar keuze. Geen gedoe meer met losse muntjes in je zak, maar betalen met je Knip!

We wensen iedereen veel plezier op Heerlijk Heesch 2024!