Impressie 2022

PROEVEN IN STIJL BIJ HEERLIJK HEESCH EEN FEIT

Op zaterdag 21 mei brak na de middag een vriendelijk zonnetje door. Een mooi gebaar van de weergoden richting de organisatie van HEERLIJK HEESCH 2022. Veel werk was verzet en dat was te zien. Een prachtige aankleding en een heerlijk ontspannen ambiance had De Misse omgetoverd tot een plek waar het goed toeven was.

De ondernemende deelnemers, de organisatie en – niet te vergeten – de sponsoren en vrijwilligers stonden klaar voor de start. Rond half vijf was het dan eindelijk zover. Het startsein! Lex Frunt, voorzitter organisatie Heerlijk Heesch gaf weer het startsein van dit prachtige evenement.

Het evenement waar dit jaar zelfs van buiten de landsgrenzen bezoekers naar toe waren gekomen.

En zo begon het plein zich te vullen met geuren en gezellig pratende mensen. Met mensen die een plekje zochten en vonden om hun smaakpapillen te strelen en het werk van de deelnemers eer aan te doen. De muziek zorgde voor sfeervolle nummers en de zon deed de rest. De muziek speelde nog laat, zowel op zaterdag als op zondag. En de stroom bezoekers zorgde ervoor dat ook dit weekend weer een zomerse happening werd die we niet snel vergeten.

Zaterdag 21 mei 2022

Zondag 22 mei 2022