SPONSOR - PARTNER - Sligro - Heerlijk-heesch

Sligro wil iedere professional in food écht verder brengen!

Sligro wil mensen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Daar doen we elke dag onze best voor met als doel iedere professional in food écht verder te brengen!

Sligro beschikt over 50 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en 2 sterke franchiseformules. We leveren food en aan food-gerelateerde producten en diensten aan horeca- en grootverbruikondernemers. Het assortiment bestaat uit ruim 75.000 artikelen met een sterke mix van A-merken en exclusieve eigen merken. Daarnaast voert Sligro een uitgebreid assortiment van duurzame producten onder het label eerlijk & heerlijk.

Sligro staat voor persoonlijk en verantwoord ondernemen. We combineren schaalgrootte met persoonlijk en klantgericht contact. We onderscheiden ons door de kwaliteit van onze medewerkers. Duurzame inkoop, voedselveiligheid, energie, milieu en transport zijn in onze bedrijfsvoering verweven.

Voor onze versafdelingen werkt Sligro nauw samen met vier gespecialiseerde Verspartners. Ook deze dagverse producten kunnen via het online ordersysteem worden besteld. Daarnaast heeft Sligro de krachten gebundeld met Heineken in gecombineerde dranken- en foodleveringen, met als doel om de klanten nog beter te bedienen.