SPONSOR - PARTNER - Hanegraaf keukens - Heerlijk-heesch

Met de showroom in het hart van Heesch, heeft Hanegraaf Keukens in korte tijd een band opgebouwd met haar omgeving. Door mee te denken met de klant en door service voorop te stellen wil het bedrijf die band versterken en uitbouwen.

Vanuit die positie wil Hanegraaf keukens haar betrokkenheid bij de
regio en de collega-ondernemers laten zien, door zich in te zetten voor Heerlijk Heesch 2024. Want ook dit jaar is iedereen weer welkom op 25 en 26 mei ‘op De Misse’.

Dit prachtige evenement heeft de afgelopen jaren haar bestaansrecht bewezen en Hanegraaf keukens draagt graag bij aan de voortzetting van deze unieke combinatie van netwerken en gastronomie.  

Heerlijk Heesch is genieten voor alle inwoners van Heesch en omgeving, een evenement waar jong en oud elkaar ontmoet op ongedwongen, en vooral gezellige wijze! En dat past precies bij de missie van Hanegraaf keukens; bijdragen aan leefgenot en woonplezier.

Met heerlijke hapjes, drankjes en muziek kan Heerlijk Heesch 2024 wat ons betreft nu al niet stuk. Hanegraaf keukens draagt hier graag haar steentje aan bij!