SPONSOR - PARTNER - maas coating | 90 jaar - Heerlijk-heesch


Maas Coating; oppervlakte behandeling, maar niet bij HEERLIJK HEESCH

Heesch – Partner bij HEERLIJK HEESCH, Maas Coating heeft met plezier haar steun toegezegd voor het evenement. “Een lokaal initiatief, bedacht en vormgegeven door lokale vrijwilligers die hun nek uitsteken en partners die het een warm hart toedragen, daar willen wij ook bij zijn”, daarin is Jan Maas stellig. Een mooi initiatief waar veel vrijwilligers hun schouders onder zetten en een evenement waar medewerkers en relaties zich kunnen verwonderen over de smaakvolle gerechten, drankjes, fijne muziek en goede sfeer. Kortom een initiatief dat het verdient om te steunen. Dat Maas Coating daarmee ook PR voor haar activiteiten krijgt, is voor het bedrijf een mooie bijkomstigheid, maar niet hoofdzaak.

Drie jaar geleden werd Maas Coating benaderd door de organisatie van HEERLIJK HEESCH, daarna was het voor het bedrijf vanzelfsprekend dat zij dit evenement zouden steunen. De partners denken mee tijdens brainstormsessies over invulling en vormgeving en dat gebeurt in een goede sfeer. Jan Maas hoopt op mooi weer, dan zal het succes zeker niet uitblijven.

Maas Coating is van origine een lokaal bedrijf, maar met internationale bekendheid om haar oppervlaktebehandeling van metaal zoals poedercoaten, KTL (elektrostatische behandeling met lak), stralen , natlak spuiten en metalliseren. Lokale betrokkenheid en samenwerking blijven belangrijke pijlers voor het bedrijf.

Advies van Jan Maas: reserveer 25 en 26 mei voor HEERLIJK HEESCH, daar waar smaken samenkomen.