Heerlijk Heesch 2023

Save the date; 3 en 4 juni 2023

Op 3 en 4 juni zal De Misse weer het toneel zijn van het culinair evenement HEERLIJK HEESCH. Het grote succes van voorbije jaren heeft er voor gezorgd dat we dit jaar voor de zesde keer het evenement kunnen organiseren. De organisatie zal ook dit jaar weer alles in het werk zetten om er begin juni een verrukkelijk – GRATIS toegankelijk – feest van te maken. En zoals u zult ontdekken : voor elk wat wils.
Ontspannen genieten van de heerlijke gerechten die de restaurateurs  voorschotelen, kan alleen tijdens het bourgondisch evenement ‘HEERLIJK HEESCH’.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Een groot aantal enthousiaste sponsoren staat garant voor gratis entree tot een gezellig evenement waar je U tegen zegt. Voor gepaste muziek en entertainment wordt het hele weekend gezorgd. Wie weet leiden de verrassend lekkere hapjes, muziek en een bijpassend  drankje tot het leggen van nieuwe contacten? Ook dat is namelijk Heerlijk Heesch: ontmoeten voor jong en oud!

Noteer de datum in uw agenda en save the date voor Heerlijk Heesch 2023.

Gratis entree.

Meer informatie kun je vinden op www.heerlijkheesch.nl. Voor vragen over bezoek, deelname of sponsoring: info@heerlijkheesch.nl