Heerlijk Heesch 2020

HEERLIJK HEESCH – 6 EN 7 JUNI 2020

Op 6 en 7 juni zal De Misse weer het toneel zijn van een gezamenlijk evenement van ondernemers uit Heesch en nabije omgeving. Het grote succes van voorbije jaren heeft de organisatie vleugels gegeven en zij hebben ook dit jaar weer alles in het werk gesteld om er eind mei een verrukkelijk – gratis toegankelijk – feest van te maken. En zoals de deelnemers zullen laten zien: voor elk wat wils.
Genieten van de heerlijke gerechten die de gezamenlijke deelnemers voorschotelen, kan alleen tijdens het prachtige evenement ‘HEERLIJK HEESCH’.

Gratis entree:

Goede voorbereiding is het halve werk. Een groot aantal enthousiaste sponsoren staat garant voor gratis entree tot een evenement waar je U tegen zegt. Voor gepaste muziek en entertainment wordt het hele weekend gezorgd. Wie weet leiden muziek en het extra lekkere drankje tot een dansje en het leggen van nieuwe contacten? Ook dat is namelijk Heerlijk Heesch: ontmoeten.

Meer informatie kun je vinden op www.heerlijkheesch.nl. Voor vragen over bezoek, deelname of sponsoring: info@heerlijkheesch.nl of bel 0412-451634.