SPONSOR PARTNER Becoss work 2 work

“Heerlijk Heesch móét elk jaar doorgaan”

Voor de zevende keer loopt het complete dorp uit voor Heerlijk Heesch. Niemand wil dit gezellige evenement missen. Ook Becoss-directeur Paul Peters niet. Sterker nog: hij hoopt dat er nog vele edities bij komen. “Het móét elk jaar doorgaan”, stelt hij.

Natuurlijk, Paul heeft zelf de grootste lol tijdens Heerlijk Heesch. Maar hij onderstreept vooral het dorpsbelang. “Heerlijk Heesch zorgt voor leven in de brouwerij. Volop zelfs. Daarnaast verbindt het niet alleen Heeschenaren, maar ook mensen van buiten het dorp. Een mooi voorbeeld: na een succesvolle deelname aan Heerlijk Heesch heeft Wijnhandel van Helden hier z’n tweede vestiging geopend.”

Een gelukkig man

Veel lekkers, gezelligheid en bekenden: het is voor Paul de perfecte mix voor een topweekend. Hij hoopt dat de weergoden er nog wat zon aan toevoegen. “Dan ben ik helemaal een gelukkig man”, zegt hij. “Ik heb veel zin in 25 en 26 mei. Waarom ik Heerlijk Heesch nu als partner bezoek? Vanwege die fijne ingrediënten uiteraard én omdat het goed bij Becoss past. Als werving en selectiebureau verbinden wij ook!”