HEERLIJK HEESCH – NATUURLIJCK GENIETEN

HEERLIJK HEESCH – NATUURLIJCK GENIETEN

Heesch – Er gaat geen week voorbij of een van de bestuursleden zit samen met de commissie die hij/zij coördineert namens cultureel centrum De Pas, om de plannen en uitvoering van het evenement van het jaar te bespreken. De commissies om dit spetterende evenement tot stand te brengen, werken zelfstandig en rapporteren via de coördinator aan het bestuur. Voortgang en gedegenheid in aanpak zijn cruciaal, om alles op 3 en 4 juni 2023 perfect te laten verlopen. 

Plezier staat voorop als we Heerlijk Heesch bezoeken. We willen genieten, verrast worden, gezelligheid en lekkere culinaire hapjes proeven. De vrije toegankelijkheid van het evenement is de voorwaarde om verbinding van de inwoners van Heesch en omgeving te bereiken. Dit jaar komt er nog een factor bij: Heerlijk Heesch wil er een energie-neutrale gebeurtenis van maken. Daarom dit jaar geen plastic en gescheiden afvalbakken. Er wordt nog nagedacht hoe Heerlijk Heesch nog duurzamer kan. 

Organisatie

Omdat plezier natuurlijk prioriteit één is, werken de commissies sfeer en beleving, entertainment en restaurateurs keihard om er een knallend feest van de maken. Met artiesten die een genot zijn voor de oren en ogen, met een aankleding die klinkt als een klok en met restaurateurs die het beste van het beste willen presenteren. Om te zorgen dat heel Heesch en omgeving weet dat er een feestje is op de Misse, zorgt de commissie communicatie en marketing voor bekendheid en regelt de commissie sponsoring sponsorgelden. Een feestje komt namelijk niet gratis aanwaaien. 

Laten we vooral niet vergeten dat commissie terrein en techniek zorgt voor o.a. veiligheid, licht en geluid, dat de scouting als ‘runners’ zorgen dat afval afgevoerd wordt. Alle vrijwilligers staan te trappelen om hún ding te doen. Het is elk jaar weer een hele organisatie om het feest dat dit jaar als thema heeft ‘Heerlijk Heesch, NATUURLIJCK GENIETEN’ , tot stand te brengen.   

Kinderen

Verrassende ideeën zijn er dit jaar ook voor het kinderplein op zondag.  Want wat is een gezinsfeest nu zonder kinderen. Was dat plein vorig jaar al een leuke plek om te vertoeven, dit jaar hebben de organisatoren hiervoor hele ludieke ideeën, om het de kinderen en natuurlijk ook hun ouders nóg meer naar de zin te maken. 

Trouwe steun

Over het eerste uur en groots gesproken! Het evenement verkoopt – bijna – zichzelf. Sommige sponsoren, deelnemers en vrijwilligers zijn al vanaf het eerste uur trouw. 

NATUURLIJCK HEERLIJK HEESCH 3 EN 4 JUNI 

Lees het complete artikel hier!