Heerlijk Heesch gaat digitaal

Heerlijk Heesch gaat digitaal

Genieten zonder zorgen

De gerechten en drankjes bij Heerlijk Heesch worden aangeboden tegen een prijs uitgedrukt in Heerlijkheidjes. Als op 21 en 22 mei de kassa opengaat, kun je daar een pasje kopen met Heerlijkheidjes. Pasjes zijn het enige betaalmiddel om iedereen snel van de heerlijkheden die de deelnemers aanbieden te kunnen voorzien.  Het is besloten om er een PIN-only evenement van te maken zonder  contant geld. Dat betekent dat de pasjes niet met contact geld kunnen worden afgerekend, maar alleen met een pinpas (of telefoon). Voornaamste reden is het beperken van risico’s en ook om de vele extra handelingen die met cash geld gemoeid zijn te voorkomen. De ‘Heerlijkheidjes’ die op de pasjes staan zijn het betaalmiddel voor die dag, het lijkt wel op een sprookjesland.  

Een biertje kost dan bijvoorbeeld één Heerlijkheidje. Sommige gerechtjes of andere dranken (wijn) kosten meerdere Heerlijkheidjes. Betaling gebeurt via het pasje met daarop de Heerlijkheidjes. 

Pasje leeg? Niet getreurd, het kan zo weer opgewaardeerd worden bij de kassa of via je telefoon. Heerlijkheidjes over? Ook geen probleem, de overgebleven Heerlijkheidjes op je pasje kunnen worden gedoneerd aan een door de organisatie vastgesteld goed doel of je kunt ervoor kiezen om het resterende bedrag terug laten storten op je bankrekening. Heel gemakkelijk on-line vanuit huis. Het lege pasje zouden we graag terugontvangen voor hergebruik. Inleveren kan bij de Pas, ook nog na het evenement. 

De organisatie is al enige tijd bezig om van dit weekend een prachtig feest te maken. Het digitale betaalsysteem en het gemak daarvan is daar onderdeel van. Maar natuurlijk is de sfeer, de muziek, de lekkernijen aan drankjes en culinaire verrassingen én het samenzijn met vrienden, kennissen, familie en toevallige ontmoetingen de basis van het evenement. En alles op een stijlvol aangekleed terrein voor de Pas, waar het altijd goed toeven is. 

Zien we je op 21 en 22 mei tijdens Heerlijk Heesch ‘Proeven in Stijl’?