HEERLIJK HEESCH – NATUURLIJCK GENIETEN

Op 3 en 4 juni is het zover: de zesde editie van het populaire evenement Heerlijk Heesch. 

Duurzaam

Natuurlijcke bronnen zoals zonne- en windenergie nemen een steeds prominenter plaats in onze samenleving. Heerlijk Heesch maakt sinds de eerste editie al gebruik van zonnestroom, opgewekt door een aantal zonnepanelen, die bij de ingang van het evenemententerrein worden opgesteld. 

Om de afvalberg zo klein mogelijk te houden wordt er géén gebruik meer gemaakt van wegwerp borden en bestek. En zoals reeds in voorgaande edities ook is gedaan wordt al het onvermijdelijke afval gescheiden ingezameld.

Kinderplein

Op zondag 4 juni zijn er tussen 12.00 en 18.00 uur verschillende leuke activiteiten voor kinderen. De jongsten kunnen zich laten verrassen door een ballonnenclown en kunnen zich vermaken met stoepkrijt. Verder hebben we een crea tafel waar ze met eigen gemaakte kwasten aan de slag kunnen om te verven. De iets oudere kinderen kunnen met papa in een Trabantje stappen en dan samen strijden om de meeste punten, dit is really fast and hilarious. Er staat een bibberspriraal voor diegenen die graag bewijzen dat zij een vaste hand hebben. Afwisseling genoeg!

Speciaal voor de kids kun je een stempelkaart kopen. Met deze stempelkaart kunnen ze deelnemen aan de creatafel op het kinderplein.  Daarnaast kunnen ze onder andere een portie poffertjes bij de tent van Jumbo krijgen en ranja bij De Pas.

Kom dus 3 en 4 juni a.s. “duurzaam” maar vooral samen genieten van lekker eten en gezelligheid in een prachtige ambiance!