Het is weer Heerlijk Heesch

Het is weer Heerlijk Heesch

‘PROEVEN IN STIJL’

Heesch – Zet 21 en 22 mei maar in je agenda. De vijfde – het eerste lustrum – aflevering van HEERLIJK HEESCH wordt gevierd! Samen met jullie, inwoners van Heesch en omgeving. Na een paar jaar stilte, zorgt het jubileumjaar van HEERLIJK HEESCH voor een storm van verbinding en genieten. De organisatie trekt haar beste kleren aan en doet er alles aan om te zorgen dat iedereen het naar de zin heeft. De toegang is natuurlijk weer gratis.   

Het goed hebben samen

Ongetwijfeld zullen gasten, ondernemers, sponsoren en muzikanten zich amuseren met een goed gesprek, een hapje en drankje en fijne muziek. De feestelijk aankleding van De Misse zorgt voor de juiste ambiance van het feestelijke samenzijn.  Niet voor niets is voor deze speciale editie van HEERLIJK HEESCH gekozen voor het thema ‘Proeven in stijl’. Met een ervaren team wordt al hard gewerkt aan de totstandkoming van dit superleuke evenement, waarbij het alleen verplicht is om ‘het goed te hebben samen’. 

Bruisend

Een weekend van ontmoeten en proeven van bourgondische heerlijkheden. De muziek zorgt voor de nodige inspiratie en natuurlijk mag er gedanst of meegezongen worden. Heesch bruist en verbindt haar inwoners door mooie activiteiten. De ontmoetingsplek is – als vanouds – op De Misse. Daar waar De Pas regelmatig bewijst centrum te zijn van de gemeenschap. Het plein wordt omgetoverd tot één grote feestelijke ontmoetingsplek. Zorg dus dat je aanwezig bent op 21 en 22 mei tijdens ‘Proeven in stijl’ van HEERLIJK HEESCH.