Heerlijk Heesch | Proef de gezelligheid

Heerlijk Heesch | Proef de gezelligheid

Heerlijk Heesch zorgt voor een gevoel van thuis en toch uit.

 

Waan je voor even op bezoek bij vrienden en toch een beetje thuis, gezellig en vertrouwd. Heerlijk alles opzij zetten en genieten van wat Heesch en omgeving aan heerlijkheden te bieden heeft. De heerlijke horecaondernemers uit Heesch en omgeving hebben zich verenigd om je te laten voelen dat het leven goed en heerlijk is.

 

HEERLIJK HEESCH heeft getekend voor een nieuwe jaargang en biedt je alle heerlijkheden die de horecaondernemers met liefde voor je bereid hebben. De Misse wordt op 20 en 21 mei omgetoverd tot een plek waar je je thuis voelt, zomaar midden in Heesch. Het kan!

 

De Misse bruist dit weekend van gezelligheid bij muziek en andere vermakelijkheden, terwijl jij smult van lekkere en fraai ogende heerlijkheden. Heerlijk Heesch heeft voor een weekend het karakter van thuis op een plek waar je dat niet zou verwachten. Goed om er te toeven en jouw geheimen aan je beste vriend of vriendin toe te vertrouwen of met je familie samen te komen om te proeven van gezelligheid, vertrouwde mensen en heerlijkheden.

 

Zorg dat je erbij kunt zijn en zet 20 en 21 mei alvast in je agenda.