Heerlijk Heesch 2017

Heerlijk Heesch 2017

Heerlijk Heesch: culinair genieten op 20 en 21 mei 2017

Na het daverend succes van 2016 is besloten om het culinaire evenement Heerlijk Heesch ook in 2017 te organiseren. Met trots kijkt de organisatie nog steeds terug op alle positieve en leuke reacties die ze mocht ontvangen.

Heerlijk Heesch zal in 2017 plaats vinden op zaterdag 20 en zondag 21 mei. Op De Misse zullen verschillende restaurateurs uit Heesch en omgeving hun bijzondere gerechten in een sfeervolle ambiance presenteren. Elke restaurateur heeft een eigen paviljoen met keuken, waar de bezoeker kan genieten van de ter plekke bereide heerlijke gerechten.

Door de uitstekende kwaliteit van de deelnemende restaurateurs, is er ook in 2017 een mooie variëteit van culinaire lekkernijen. Het wordt een evenement in een ontspannen sfeer waar gezelligheid, ontmoeten en genieten centraal staan. Er is gelegenheid om in een informele ambiance te netwerken, ontdekken, proeven en ervaren. Natuurlijk gecombineerd met volop gezelligheid, muziek en entertainment.

Heerlijk Heesch is gratis toegankelijk. De gerechten en drankjes worden betaald met de zogenaamde ‘Heerlijkheidjes’, deze munten zijn ter plekke te koop. De munten van Heerlijk Heesch 2016 zijn ook geldig tijdens Heerlijk Heesch 2017.

Houdt onze social media en website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Noteer 20 en 21 mei 2017 vast in uw agenda. Wij hebben er weer zin in! U ook?!