Kinderplein Heerlijk Heesch

Kinderplein Heerlijk Heesch

HEERLIJK HEESCH Kinderplein voor extra genieten! 

Heesch – Het Kinderplein is tijdens HEERLIJK HEESCH op 20 en 21 mei ingericht om kinderen te laten genieten. De Eijnderic en Mad Science staan garant voor bijzondere workshops en verrassingen die kind én ouder zullen bekoren.

 

De Eijnderic:

Natuurlijk zorgt de Eijnderic voor een doe-activiteit. Onder leiding van ervaren koks kunnen kinderen aan de slag met het maken en versieren van allerlei lekkernijen. Wat dat zijn… dat blijft nog even geheim, maar lekker zijn ze wel en spannend om te maken ook!

Mad Science:

De workshops van Mad Science zijn heel divers. Voor HEERLIJK HEESCH bereidt Mad Science workshops voor die gaan over eten, ruiken, proeven en meteen iets leren over voeding. Droge kost? Zeker niet! De professors van Mad Science houden ervan om kinderen te amuseren, inspireren en uit te dagen. Succes ook hier verzekerd.

Zoektocht:

Behalve deze leerzame en vooral leuke activiteiten is er een uitdagende zoektocht over het terrein van HEERLIJK HEESCH. Deze staat in het teken van eten en drinken en heeft als toepasselijke onderwerpen ‘Melk’-weg en ‘Tafel’-etiquette.

HEERLIJK HEESCH is een feest voor volwassenen én kinderen. Op het Kinderplein zijn voldoende ingrediënten aanwezig om kinderen te laten proeven, smullen en experimenteren. Als kinderen genieten, genieten ouders mee.

Het Kinderplein, met gratis entree, is geopend op zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur en op zondag van 14.00 tot 19.00 uur. Ben erbij! Meer informatie? Kijk op www.heerlijkheesch.nl of op de facebookpagina HEERLIJK HEESCH.