Heerlijk Heesch 2019

Heerlijk Heesch 2019

Smaakvol ontspannen bij HEERLIJK HEESCH 2019

HEESCH – Op 25 en 26 mei zal De Misse weer het toneel zijn van een gezamenlijk evenement van ondernemers uit Heesch en nabije omgeving. Het grote succes van voorbije jaren heeft de organisatie vleugels gegeven en zij hebben ook dit jaar weer alles in het werk gesteld om er eind mei een verrukkelijk – gratis toegankelijk – feest van te maken. En zoals de deelnemers zullen laten zien: voor elk wat wils.

Ontspannen genieten van de heerlijke gerechten die de gezamenlijke deelnemers voorschotelen, kan alleen tijdens het prachtige evenement ‘HEERLIJK HEESCH’, dat dit jaar als thema heeft ‘SMAAKVOL ONTSPANNEN’.

Natuurlijk kun je elke dag van de week genieten van smaakvolle gerechten en overheerlijke dranken, maar dan moet je wel thuis eerst de keuze maken in welke keuken je zin hebt, welke sfeer past bij dat moment en je gezelschap en of muziek er ook nog een rol in speelt. Met een gemêleerd gezelschap niet altijd een gemakkelijke keuze. Juist daarom is HEERLIJK HEESCH zo’n succes. Spontaan inpakken en wegwezen! Op het plein zelf is er tijd genoeg om te beslissen, want de ambiance stimuleert je ter plekke om op een smaakvolle ontdekkingsreis te gaan.

Gratis entree:

Goede voorbereiding is het halve werk. Een groot aantal enthousiaste sponsoren staat garant voor gratis entree tot een evenement waar je U tegen zegt. De deelnemers hebben inmiddels de koppen bij elkaar gestoken om te overleggen met welk gerecht en drankje zij je zullen verwennen. Voor gepaste muziek en entertainment wordt het hele gezorgd. Wie weet leiden muziek en het extra lekkere drankje tot een dansje en het leggen van nieuwe contacten? Ook dat is namelijk Heerlijk Heesch: ontmoeten.

Het enige wat je moet doen is 25 en 26 mei blokken in je agenda, een goed humeur reserveren en in je navigatiesysteem De Misse Heesch invoeren.

Meer informatie kun je vinden op www.heerlijkheesch.nl. Voor vragen over bezoek, deelname of sponsoring: info@heerlijkheesch.nl  of bel 0412-451634.

SMAAKVOL ONTSPANNEN: HEERLIJK HEESCH 25 EN 26 MEI 2019