Gratis entree en betaalsysteem:

Gratis entree en betaalsysteem:

Op 25 en 26 mei zal De Misse weer het toneel zijn van een gezamenlijk evenement van ondernemers uit Heesch en nabije omgeving. Het grote succes van voorbije jaren heeft de organisatie vleugels gegeven en zij hebben ook dit jaar weer alles in het werk gesteld om er eind mei een verrukkelijk – gratis toegankelijk – feest van te maken. En zoals de deelnemers zullen laten zien: voor elk wat wils. Ontspannen genieten van de heerlijke gerechten die de gezamenlijke deelnemers voorschotelen, kan alleen tijdens het prachtige evenement ‘HEERLIJK HEESCH’, dat dit jaar als thema heeft ‘SMAAKVOL ONTSPANNEN’. Natuurlijk kun je elke dag van de week genieten van smaakvolle gerechten en overheerlijke dranken, maar dan moet je wel thuis eerst de keuze maken in welke keuken je zin hebt, welke sfeer past bij dat moment en je gezelschap en of muziek er ook nog een rol in speelt. Juist daarom is HEERLIJK HEESCH zo’n succes. Spontaan inpakken en wegwezen! Op het plein zelf is er tijd genoeg om te beslissen, want de ambiance stimuleert je ter plekke om op een smaakvolle ontdekkingsreis te gaan.

Gratis entree:


Goede voorbereiding is het halve werk. Een groot aantal enthousiaste sponsoren staat garant voor gratis entree tot een evenement waar je U tegen zegt. De deelnemers hebben inmiddels de koppen bij elkaar gestoken om te overleggen met welk gerecht en drankje zij je zullen verwennen. Voor gepaste muziek en entertainment wordt het hele weekend gezorgd. Wie weet leiden muziek en het extra lekkere drankje tot een dansje en het leggen van nieuwe contacten? Ook dat is namelijk Heerlijk Heesch: ontmoeten.

ENTREE IS GRATIS

Knip – pasjes betaalsysteem:

Vanaf de komende editie van Heerlijk Heesch bieden we een gemakkelijke betaalmogelijkheid aan onze gasten. Je kunt een betaalpas nemen waarop je een gewenst bedrag zet bij de kassa. Vervolgens kun je hiermee via een scanner contactloos betalen bij de restaurateurs en bars. Je kunt ook nog steeds kiezen voor munten, maar als je gaat voor een pasje heb je geen gedoe meer met een boel munten in je zak en kun je met 1 pasje genieten van al het heerlijks wat wordt geboden.

Je kunt je saldo controleren op een saldo checker die je vindt op het terrein en bij iedere betaling wordt direct getoond wat het resterende saldo is. Ook kun je met je mobiel de QR-code op je Knip scannen om te bekijken hoeveel saldo er op staat.

Als je naar huis gaat, vragen wij je het pasje weer in te leveren. Zo kunnen we je Knip weer opnieuw gebruiken. De Knip heeft geen waarde meer na afloop van het evenement. Geen afval en lekker duurzaam!

Heb je na afloop van Heerlijk Heesch nog saldo over? Doneer je Knip dan bij de uitgang in de inlever-ton. Jouw resterende Saldo zal dan worden overgemaakt naar het goede doel Matchis (Nederlands Centrum voor Stamceldonoren).
Wil je liever je saldo terug hebben? Geen probleem, je kunt dit terug laten storten op je bankrekening. Doe dit door na afloop van Heerlijk Heesch de QR-code op je Knip te scannen of ga hiervoor naar de website van Heerlijk Heesch. Je hebt hiervoor tot uiterlijk 15 juni de tijd.