SeaYou@HeerlijkHeesch

SeaYou@HeerlijkHeesch

Culinair evenement Heerlijk Heesch is een onvergetelijk evenement voor iedereen en voor alle leeftijden. Het wordt voor de 7e keer georganiseerd vanuit SCC De Pas. Culinaire liefhebbers uit Heesch en omstreken mogen zich verheugen, want zaterdag 25 en zondag 26 mei is het weer zover! 

Iedereen die van lekker eten en drinken houdt in een gezellige ambiance, kunnen hun hart ophalen. Het thema dit jaar is ‘SeaYou@HeerlijkHeesch’. De sleutelwoorden hierbij zijn samenhorigheid, verbinden en ontdekken. Maar liefst 15 deelnemende bedrijven uit de regio zorgen voor een unieke culinaire ontdekkingsreis, dicht bij huis. Midden in het hart van Heesch, op De Misse, zullen de deelnemers verschillende gerechten en de hipste drankjes in uiteenlopende stijlen presenteren. 

Zoals gebruikelijk is er op zondag kinderanimatie zodat je ook met je gezin ’s middags kunt genieten van culinaire gerechtjes en livemuziek. De kinderen kunnen met een speciale kinderkaart hun eigen gerechtjes scoren. Afrekenen doe je eenvoudig met ‘Heerlijkheidjes’. 

En heb je na het weekend nog tegoed over? Dan wordt dit gewoon weer teruggestort op je rekening of kun je het doneren aan een goed doel. 

Heerlijk Heesch 2024 vindt plaats op 25 en 26 mei en het weekend wordt muzikaal ondersteund met livemuziek en een DJ. Meer informatie, deelnemende bedrijven en een impressie van voorgaande jaren vind je op heerlijkheesch.nl. De organisatie kan ook dit jaar weer rekenen op vele trouwe partners en sponsoren. Zij maken het mogelijk dat de toegang gratis is. 

Als fijnproever mag je dit weekend niet missen! Noteer deze datum alvast in je agenda. 

‘SeaYou@HeerlijkHeesch’