Heerlijk Heesch 2018

Heerlijk Heesch 2018

Heerlijk Heesch 2018: Waar smaken samenkomen

Heesch – Het grandioze succes van HEERLIJK HEESCH in 2017 smaakte naar meer. De organisatie beloofde een mooie herhaling in 2018. En die komt er! Op 26 en 27 mei van dit jaar zullen de deelnemers van HEERLIJK HEESCH weer klaarstaan om de bezoekers gastvrij te ontvangen en zal de belofte uit 2017 meer dan waargemaakt worden.

HEERLIJK HEESCH 2018, een mooie traditie inmiddels, maar niet traditioneel.

Elk jaar weer wordt De Misse op een verrassende manier omgetoverd tot een waar walhalla voor fijnproevers en levensgenieters. Gezellig en vrij toegankelijk is er voor elk wat lekkers te vinden op het gebied van eten en drinken. En omdat muziek bij gezelligheid hoort, zal ook daar de nodige aandacht aan besteed worden.

Waar smaken samenkomen

Hoewel smaken hemelsbreed kunnen verschillen, bleek vorig jaar dat de smaken die op De Misse samenkwamen, door een breed publiek werden gewaardeerd. Er was zo’n grote verscheidenheid aan aanbieders in smaken, dat elke bezoeker wel ergens aan zijn trekken kwam. Ook in 2018 zullen tijdens HEERLIJK HEESCH een grote verscheidenheid aan smaken te vinden zijn op De Misse. De smaak naar keuze staat ook nu weer geen samenzijn in de weg.  Met vrienden en familie samen kun je zoeken naar een geschikt plekje op De Misse en – luisterend naar de muziek, onder het genot van een drankje genoten worden. Geen muren of grenzen, maar samen bezoekers verwennen, daar staat de organisatie van HEERLIJK HEESCH ook in 2018 weer voor. Vragen over Heerlijk Heesch 2018? Neem contact op.

‘NOTEER IN JE AGENDA: 26 EN 27 MEI HEERLIJK HEESCH’