SPONSOR - PARTNER - rabobank - Heerlijk-heesch


Rabobank denkt ook met HEERLIJK HEESCH mee

Heesch – Als partner van HEERLIJK HEESCH denkt de Rabobank actief mee met de organisatie. Toen de initiatiefnemers twee jaar geleden voor steun aanklopten bij de Rabobank waren zij meteen ‘verkocht’, en ze hebben geen spijt. Michiel Peters: “Het was enorm mooi om vanaf de zijlijn te zien hoe een klein clubje mensen enorm hard werkte om Heesch goed op de kaart te zetten. Ik kan me nog herinneren hoe verrast ik de eerste keer was over wat er gerealiseerd  was op De Misse; de normaal zo saaie parkeerplaats bruiste.

Gaandeweg is Rabobank door de organisatie ook benaderd om af en toe eens mee te denken over het verder doorvoeren van een professionaliseringsslag. Zeker de laatste periode, onder aanvoering van Lex Frunt en Peter Appelboom zijn deze contacten geïntensiveerd en hebben we enorm prettig samengewerkt.”

Michiel Peters mag namens de Rabobank hier een steentje aan bijdragen en is erg enthousiast en er trots op dat Rabobank kan bijdragen. Nog trotser is Rabobank op al die mensen die HEERLIJK HEESCH mogelijk maken; een enorme groep vrijwilligers die veel mooie inspanningen leveren!