SPONSOR - PARTNER - mostako staalbouw - Heerlijk-heesch

Mostako Staalbouw: maakt zich ijzersterk voor Heerlijk Heesch. Dit jaar is ook Mostako Staalbouw partner van Heerlijk Heesch. Een evenement waar iedereen samen komt voor een hapje, een drankje en sfeervolle muziek. Een initiatief wat is opgezet door veel vrijwilligers voor de lokale en de regionale gemeenschap.

Mostako bestaat dan ook voornamelijk uit collega’s uit de regio en is groot geworden door de geweldige inzet van deze collega’s en Mostako heeft op deze manier een goede en stabiele naamsbekendheid opgebouwd.

Heerlijk Heesch sluit dan ook mooi aan bij de bedrijfsfilosofie van de directie; elkaar zoveel mogelijk vooruit helpen en liefst zoveel mogelijk binnen de gemeenschap.

Een samenstelling van de juiste ingrediënten op een mooie locatie, deze woorden passen zowel bij Heerlijk Heesch als bij Mostako. We willen daarom dan ook graag een ingrediënt van ons toevoegen om op deze manier dit mooie evenement te steunen om er ook dit jaar weer een enorm succes van te maken.

We hopen jullie dan ook te zien tijdens Heerlijk Heesch 2022, Mostako Staalbouw zal er in ieder geval bij aanwezig zijn.