Eet- en Borrelcafé De Notaris

Luuk van Heereveld van Eet- en Borrelcafé De Notaris uit Schaijk heeft geen spijt van zijn carrièreswitch. Communiceren over sport werd communiceren via lekker eten en veel gezelligheid in het eetcafé. Zelf is hij gastheer en ober, maar in de keuken staan koks die hun ervaring opgedaan hebben bij mooie restaurants. Het is die ervaring die ze helpt bij de uitdagingen die de Notaris ze voorlegt. Een mooi bedrijf blijft immers alleen aantrekkelijk als het zichtzelf af en toe vernieuwt. Daarom is er elke zes weken een nieuwe kaart en worden met regelmaat evenementen georganiseerd, zowel binnen als buiten het pand aan de Schutsboomstraat 43.  De bierproefavond is er een van!

Tweemaal per jaar is er het Chique de Notaris met een chique aankleding van ruimte en gasten en wordt er een zevengangen diner geserveerd met bijpassend wijnarrangement. En nu heeft Eet- en Borrelcafé De Notaris zich aangemeld voor Heerlijk Heesch. De ervaringen van andere deelnemers waren aantrekkelijk en het geeft het team van ‘De Notaris’ de gelegenheid om hun eerste lustrum te vieren in een feestelijke omgeving. 

Er zijn plannen voor mooie hapjes van het ‘big green egg’, maar als het zover is, kan het ook zijn dat er een ander prachtig idee is ontwikkeld. De koks houden van uitdagingen en zijn creatief genoeg om hun kundigheid ook op een andere manier te laten zien, zolang er maar voldoende ingrediënten zijn. 

Ook zo nieuwsgierig geworden? Reserveer dan zeker 25 en 26 mei in je agenda en ontdek waarom het team van Eet- en Borrelcafé De Notaris deelnemer is ‘gewoon omdat het leuk is zoiets te doen’.