De Bakkers Lamers

Bakkerij Lamers is een familiebedrijf waar Lizzy, Harm, Bart en schoondochter Ilse Lamers de scepters zwaaien. Zij blijven de visie bewaken van hun ouders, die het bedrijf 40 jaar geleden zijn gestart.

Die visie is: kwaliteit maken in alle facetten. Bij elk product is het belangrijkste uitgangspunt: het moet lekker zijn. Door tijd te stoppen in alle producten, goede grondstoffen en pure ingredienten te gebruiken komen zij tot deze heerlijke producten. En hoe kan dit beter getest worden dan door te proeven! Dit wordt dan ook vaak gedaan in de winkel.

Bij Heerlijk Heesch willen zij zich eens van een andere kant laten zien. Zij kunnen nog zoveel meer dan dat zij in de winkel kunnen laten zien. Zo ziet u op Heerlijk Heesch de ‘Lamers Broadshow de Foodtruck’ en een heerlijk dessert waar u uw vingers bij aflikt.

Zij verwachten veel van het evenement: “Het is een mooi moment om weer even met z’n allen samen te komen onder het genot van een hapje en een drankje. Als u niet aanwezig bent zult u zeker iets gaan missen!”

[acx_slideshow name=”Bakkers Lamers”]

Foto’s door Marlies Nederkoorn